Thomas Struth: Familienleben

Thomas Struth: Familienleben Tilburg Sinds de jaren ’70 heeft de Duitse fotograaf Thomas Struth (1954) een internationale reputatie opgebouwd. Vanaf 1985 fotografeert Struth vrienden en relaties uit de kunstwereld in de context van hun gezin. De familieportretten, die in Duitsland zijn gemaakt en op reizen naar Japan, Schotland, Italië, China, de VS en Peru, worden voor het eerst getoond in een thematische samenhang. Familienleben geeft een beeld van een genre dat esthetische kwaliteiten heeft, maar ook een sociologische dimensie. T/m 22 febr. Museum De Pont, Wilhelminapark 1. Di-zo 11-17u Struth, Thomas

Tilburg

Sinds de jaren ’70 heeft de Duitse fotograaf Thomas Struth (1954) een internationale reputatie opgebouwd. Vanaf 1985 fotografeert Struth vrienden en relaties uit de kunstwereld in de context van hun gezin. De familieportretten, die in Duitsland zijn gemaakt en op reizen naar Japan, Schotland, Italië, China, de VS en Peru, worden voor het eerst getoond in een thematische samenhang. Familienleben geeft een beeld van een genre dat esthetische kwaliteiten heeft, maar ook een sociologische dimensie.

T/m 22 febr. Museum De Pont, Wilhelminapark 1. Di-zo 11-17u