Thomas Quasthoff: romantiek

Thomas Quasthoff: romantiek Amsterdam De Duitse bariton Thomas Quasthoff – een exceptioneel en maximaal intens en expressief liedvertolker – is dit weekeinde terug in het Amsterdamse Concertgebouw voor een recital en een openbare masterclass. Begeleid door Justus Zeyen zingt Quasthoff romantisch repertoire van Schubert (oa Der Sänger, Auf dem See, Wandrers Nachtlied), Moessorgski (Liederen en dansen van de dood) en Schumann (Liedkreis). Recital en masterclass ThomasQuasthoff: 29 nov 20u15 recital; 30 nov 19u30 masterclass Concertgebouw Amsterdam. Res 020 6718345.

Amsterdam

De Duitse bariton Thomas Quasthoff – een exceptioneel en maximaal intens en expressief liedvertolker – is dit weekeinde terug in het Amsterdamse Concertgebouw voor een recital en een openbare masterclass. Begeleid door Justus Zeyen zingt Quasthoff romantisch repertoire van Schubert (oa Der Sänger, Auf dem See, Wandrers Nachtlied), Moessorgski (Liederen en dansen van de dood) en Schumann (Liedkreis).

Recital en masterclass ThomasQuasthoff: 29 nov 20u15 recital; 30 nov 19u30 masterclass Concertgebouw Amsterdam. Res 020 6718345.