Return of Religion and Other Myths

Return of Religion and Other Myths Utrecht The Return of Religion and Other Myths is een grootschalig project, bestaande uit de expositie The Art of Iconoclasm, een lezingenprogramma in het voorjaar van 2009 en de publicatie van een BAK Critical Reader over het onderwerp. Het project onderzoekt de populaire aanname van een terugkeer van religie in de publieke sfeer, hedendaagse politiek en Westerse media. De tentoonstelling bestaat uit twee delen: From Idol to Artwork bij BAK, basis voor actuele kunst en Attacking the Spectacle in het Centraal Museum. Lange Nieuwstraat 4 en Nicolaaskerkhof 10.

Utrecht

The Return of Religion and Other Myths is een grootschalig project, bestaande uit de expositie The Art of Iconoclasm, een lezingenprogramma in het voorjaar van 2009 en de publicatie van een BAK Critical Reader over het onderwerp. Het project onderzoekt de populaire aanname van een terugkeer van religie in de publieke sfeer, hedendaagse politiek en Westerse media. De tentoonstelling bestaat uit twee delen: From Idol to Artwork bij BAK, basis voor actuele kunst en Attacking the Spectacle in het Centraal Museum.

Lange Nieuwstraat 4 en Nicolaaskerkhof 10.