Radio Voorkeur

OBA Live. Maarten van Buuren, hoogleraar Franse taal en letterkunde, schreef Kikker gaat fietsen , een persoonlijk verhaal over zijn depressie, die hij met pillen, praten en fietsen overwon. Verder een lofzang op filmer David Lean n.a.v. de vertoning van Brief Encounter in het Filmmuseum en een profiel van acteur/cineast Clint Eastwood. Rondetafelgesprek over journalistieke integriteit n.a.v. het essay Een ongeregeld zootje van publicist Hendrik Jan Schoo (1945- 2007). Een discussie o.l.v. Theodor Holman met gastredacteur en NRC-journalist Marc Chavannes, Volkskrant-redacteur / chef Den Haag Martin Sommer, publiciste Amanda Kluveld en columnist Max Pam. Radio 5, 19.02-21.00u.

De Vrijdag van Vredenburg. Janacek Festival Utrecht. Werken worden uitgevoerd door het Radio Filharmonisch Orkest & Groot Omroepkoor o.l.v. Dmitri Slebodoniouk. Stuart Skelton en Peter Wedd, tenor. Olga Romanko, sopraan. Ivan Kusnjer, bariton. Radio 4, 20.02-23.02u.

Legendarisch live. Concert van de Daniël Sahuleka, opgenomen op 20-1-1982 in Venray, met o.m. Everybody feel the groove en Wake up. Radio 2, 23.05-0.00u.