One minutes awards

One minutes awards Amsterdam Zes Tommies-onderscheidingen, geld en camera's voor de allermooiste video's van een minuut. Internationale jury's kiezen zondag in Paradiso genomineerden in de volgende categorieën: 'een minuut vrijheid', 'klein nieuws', 'uit het raam kijken', 'stadsportretten', 'boek of film opnieuw verteld' en de 'junioren'. Jury: Meta Knol (Centraal Museum), Mieke Bernink (Filmacademie), Alex de Vries (kunstcriticus), Ronald Ockhuysen (Het Parool), Hansje van Etten (VPRO) and Maartje Nevejan (filmmaker). Zo 30 nov 20u30 in Paradiso. Res 020-6264521

Amsterdam

Zes Tommies-onderscheidingen, geld en camera's voor de allermooiste video's van een minuut. Internationale jury's kiezen zondag in Paradiso genomineerden in de volgende categorieën: 'een minuut vrijheid', 'klein nieuws', 'uit het raam kijken', 'stadsportretten', 'boek of film opnieuw verteld' en de 'junioren'. Jury: Meta Knol (Centraal Museum), Mieke Bernink (Filmacademie), Alex de Vries (kunstcriticus), Ronald Ockhuysen (Het Parool), Hansje van Etten (VPRO) and Maartje Nevejan (filmmaker).

Zo 30 nov 20u30 in Paradiso. Res 020-6264521