Kijken naar kunst

Kijken naar kunst Amsterdam Op de veiling van van 20ste eeuwse kunst bij Christie's komen o.a. schilderijen van Herman Berserik, Karel Appel, Asger Jorn, Armando, Marlene Dumas, Jan Sluijters, Pierre Alechinsky en Mondriaan onder de hamer. Ook: foto's van Erwin Olaf, Bernd en Hilla Becher en Dolron, beelden van Carel Visser en Shinkichi Tajiri en de Nébulose Méchanique , die Constant in 1958 maakte als onderdeel van zijn New Baybylonproject. Kijkdagen za en zo 29 en 30 nov van 10-17u, ma 1 dec van 10-16u. Veiling 2 dec vanaf 10u30. Adres: Cornelis Schuytstraat 57. Inl www.christies.com

Amsterdam

Op de veiling van van 20ste eeuwse kunst bij Christie's komen o.a. schilderijen van Herman Berserik, Karel Appel, Asger Jorn, Armando, Marlene Dumas, Jan Sluijters, Pierre Alechinsky en Mondriaan onder de hamer. Ook: foto's van Erwin Olaf, Bernd en Hilla Becher en Dolron, beelden van Carel Visser en Shinkichi Tajiri en de Nébulose Méchanique , die Constant in 1958 maakte als onderdeel van zijn New Baybylonproject.

Kijkdagen za en zo 29 en 30 nov van 10-17u, ma 1 dec van 10-16u. Veiling 2 dec vanaf 10u30. Adres: Cornelis Schuytstraat 57. Inl www.christies.com