Heldenstad

Heldenstad Amsterdam Het Huis van Aristoteles is een nieuw kindermuseum in de Westergasfabriek voor families met kinderen van 4-8 jaar. Op de openingsexpositie Heldenstad ontmoeten kinderen helden die zich inzetten voor het goede en strijden tegen het kwaad zoals Pluk van de Petteflet, Dolfje Weerwolfje en Kikker. Ze kunnen ook een heldenrol spelen in het theater. Ook kan iedereen meebouwen aan de ‘Toren van de Heldenstad’ door een schoenendoos te veranderen in een heldenhuis. Wo, za en zo 10-13u30 en 14-17u. Passanistaat 27. Inl www.amsterdamwereldboekenstad.nl

Amsterdam

Het Huis van Aristoteles is een nieuw kindermuseum in de Westergasfabriek voor families met kinderen van 4-8 jaar. Op de openingsexpositie Heldenstad ontmoeten kinderen helden die zich inzetten voor het goede en strijden tegen het kwaad zoals Pluk van de Petteflet, Dolfje Weerwolfje en Kikker. Ze kunnen ook een heldenrol spelen in het theater. Ook kan iedereen meebouwen aan de ‘Toren van de Heldenstad’ door een schoenendoos te veranderen in een heldenhuis.

Wo, za en zo 10-13u30 en 14-17u. Passanistaat 27. Inl www.amsterdamwereldboekenstad.nl