Beroemde zonen

Beroemde zonen Amsterdam De komende tijd treden de zonen van beroemde muzikanten aan in Paradiso. Eerst speelt Liam Finn, zoon van de Australische muzikant Neil Finn die groot werd met de bands Split Enz en Crowded House. Op zijn recente debuutalbum klinkt Liam Finn als zijn vader: melodieus en ietwat gezapig. Dat Joe Sumner, zanger en bassist in de band Fiction Plane, de zoon van de voormalige Police-voorman Sting is, lijdt geen twijfel. Zijn stem is een exacte kopie van die van zijn vader. Liam Finn, 28 nov., 20u, en Fiction Plane, 7 dec., 21u30, Paradiso, Amsterdam 19-12-07, UTRECTH TIVOLI FICTION PLANE FOTO: ISABEL NABUURS
Beroemde zonen Amsterdam De komende tijd treden de zonen van beroemde muzikanten aan in Paradiso. Eerst speelt Liam Finn, zoon van de Australische muzikant Neil Finn die groot werd met de bands Split Enz en Crowded House. Op zijn recente debuutalbum klinkt Liam Finn als zijn vader: melodieus en ietwat gezapig. Dat Joe Sumner, zanger en bassist in de band Fiction Plane, de zoon van de voormalige Police-voorman Sting is, lijdt geen twijfel. Zijn stem is een exacte kopie van die van zijn vader. Liam Finn, 28 nov., 20u, en Fiction Plane, 7 dec., 21u30, Paradiso, Amsterdam 19-12-07, UTRECTH TIVOLI FICTION PLANE FOTO: ISABEL NABUURS Nabuurs, Isabel

Amsterdam

De komende tijd treden de zonen van beroemde muzikanten aan in Paradiso. Eerst speelt Liam Finn, zoon van de Australische muzikant Neil Finn die groot werd met de bands Split Enz en Crowded House. Op zijn recente debuutalbum klinkt Liam Finn als zijn vader: melodieus en ietwat gezapig. Dat Joe Sumner, zanger en bassist in de band Fiction Plane, de zoon van de voormalige Police-voorman Sting is, lijdt geen twijfel. Zijn stem is een exacte kopie van die van zijn vader.

Liam Finn, 28 nov., 20u, en Fiction Plane, 7 dec., 21u30, Paradiso, Amsterdam