België

België Brugge Vijf musea in Brugge tonen op de tentoonstelling Kantlijnen de veelzijdigheid van het kant. Het Gruuthuuse-museum plaatst de eigen collectie van historisch kant naast hedendaagse ontwerpen van mode- en productvormgevers. Bijzonder in het Hospitaalmuseum-Memling in Sint-Jan is de interactieve licht- en geluidsinstallatie van Loop Ph. Ltd. In het museum Volkskunde staat het ornament op de voorgrond en worden oude bidprentjes getoond naast werken die met moderne technieken zijn gemaakt. T/m 1 maart. di t/m zo. Inl 0032 50448743 & www.kantlijnen.be
België Brugge Vijf musea in Brugge tonen op de tentoonstelling Kantlijnen de veelzijdigheid van het kant. Het Gruuthuuse-museum plaatst de eigen collectie van historisch kant naast hedendaagse ontwerpen van mode- en productvormgevers. Bijzonder in het Hospitaalmuseum-Memling in Sint-Jan is de interactieve licht- en geluidsinstallatie van Loop Ph. Ltd. In het museum Volkskunde staat het ornament op de voorgrond en worden oude bidprentjes getoond naast werken die met moderne technieken zijn gemaakt. T/m 1 maart. di t/m zo. Inl 0032 50448743 & www.kantlijnen.be

Brugge

Vijf musea in Brugge tonen op de tentoonstelling Kantlijnen de veelzijdigheid van het kant. Het Gruuthuuse-museum plaatst de eigen collectie van historisch kant naast hedendaagse ontwerpen van mode- en productvormgevers. Bijzonder in het Hospitaalmuseum-Memling in Sint-Jan is de interactieve licht- en geluidsinstallatie van Loop Ph. Ltd. In het museum Volkskunde staat het ornament op de voorgrond en worden oude bidprentjes getoond naast werken die met moderne technieken zijn gemaakt.

T/m 1 maart. di t/m zo. Inl 0032 50448743 & www.kantlijnen.be