3 spelen

Hou scherp is je timmermansoog? woodgears.ca/eyeball

Test je timmermansoog

woodgears.ca/eyeball

Heb je een timmermansoog of niet? Om daar achter te komen kun je The Eyeballing game spelen. Het spel bestaat uit zeven opdrachten die met geometrische figuren te maken hebben: wijs zo precies mogelijk het midden van een cirkel of een lijn aan, maak een parallellogram af en nog een paar van dat soort testen. Het aantal pixels dat je afwijkt van de werkelijkheid is je score. Een lage score is dus goed. Zorg dat je beeldschermresolutie overeenkomt met de verhoudingen van je beeldscherm (4:3 of 5:4), anders zijn je hoeken niet recht en lijken je cirkels meer op ovalen. Jouw eindscore wordt zichtbaar gemaakt in een grafiek met de laatste 10.000 scores, zodat je kunt zien hoe het met jouw timmermansoog is gesteld. Ontzettend verslavend spelletje. Gemaakt door een heuse timmerman en het staat op zijn website over houtbewerking. (DV)