3 muzikant

Spinvis (Erik de Jong) (Foto Peter Hilz) Nederland, Rotterdam, 02 november 2006 Spinvis PvdA Arena Bijeenkomst: Politiek en feest met Wouter xBos Optredens na afloop van Spinvis en Junkie XL. De avond wordt gepresenteerd door Jan Douwe Kroeske.; Ê; Locatie: Off Corso; Kruiskade Rotterdam. foto: Peter hilz Hilz, Peter

Hotelgasten met Spinvis

Tilburg: De NWE Vorst. Zaterdag 21.00u, diner 18.30u. Prijs: 15,50 euro. Res: www.denwevorst.nl

Om publiek dichter bij muziek, maar ook bij de muzikant daarachter, te brengen, organiseren 013 en De NWE Vorst Hotelgasten. In een intieme setting vertelt een muzikant zijn verhaal. Zaterdag is Spinvis (Erik de Jong) te gast bij muziekjournalist Leon Verdonschot. In een Zomergasten-achtige setting wordt Spinvis geïnterviewd aan de hand van muziekfragmenten, filmpjes en teksten. Na afloop geeft hij een intiem concert. Vooraf kun je in De NWE Vorst samen met Erik de Jong dineren.