op nrcnext.nl

Waar voor je verzekering

De zoon van Erica Verdegaal krijgt een beugel. Reden om eens kritisch naar haar zorgverzekering te kijken en met verschillende vergelijkingssites op zoek te gaan naar meer waar voorhaar geld. „Het daadwerkelijke overstappen, blijkt trouwens een fluitje van een cent. Mijn nieuwe verzekeraar vroeg op de internetsite of ze mijn oude polis moesten opzeggen. Ja graag.”

Lees het blog van Erica Verdegaal via nrcnext.nl/geldblog

Je ideale energiegewicht

Hoe kun je energie besparen? Klaas van Alphen (28, Innovatiewetenschappen, Universiteit Utrecht) en Herman van der Meyden (27, werkzaam bij Shell) geven tips. Van afvallen met behulp van de zon tot energievermindering door middel van een heilige koe.

Lees de afleveringen op nrcnext.nl/projecten/energiegewicht/