Cricketevenement na aanslagen in India uitgesteld

De terroristische aanvallen in de Indiase stad Mumbai hebben ook gevolgen voor verscheidene sportevenementen in het land, waaronder de Volvo Ocean Race en een aantal crickettoernooien. De Engelse nationale cricketploeg schortte de tournee door India gisteren na vijf duels op. De Engelsen speelden gisteren in Cuttack aan de oostkust van India, maar zouden in december in Mumbai spelen. Ook het eerste toernooi om de Champions Twenty20 League, dat volgende week in Mumbai zou beginnen met cricketclubs uit Australië, Pakistan, Zuid-Afrika, Engeland en India, is uitgesteld. De organisatoren van de Ocean Race laten zich adviseren over de veiligheidssituatie voor de bemanning en medewerkers van de acht deelnemende boten die vanaf komend weekend worden verwacht in de haven van Cochin, duizend kilometer ten zuiden van Mumbai.