4 Snoepen

Op tijd snoepen! www.firebox.com

Chococlock

via www.firebox.com, zo’n 25 euro, excl. verzendkosten

Chocoholics zullen het beamen: een vervelend klusje klaren lukt een stuk makkelijker met een doos bonbons binnen handbereik. Maar gebeurt het niet te vaak dat die zak M&M’s alweer op is voordat je het doorhebt? De chococlock houdt chocoverslaving enigszins in de hand. Net als bij een koekoeksklok gaat er ieder uur een luikje open, maar in plaats van een irritant fluitconcert trakteert de klok je op een dosis fenylethylamine. En daar word je blij van. Ben je echter te laat, dan slikt de ‘Chocomatic’ de bonbon genadeloos weer in. Goed opletten dus. En terwijl je op je volgende beloning wacht, verzet je ongemerkt bergen werk en vliegen de uren voorbij. Maar dat is natuurlijk het ideaalbeeld. Voor de zwakkeren onder ons heeft de klok ook een ‘cheatbutton’ zodat je je beloning kunt krijgen als je hem nodig hebt. (IdV)

Met bijdragen van Amanda Bulthuis, Carola Janssen, Irene de Vette en Robbert Weij

    • Carola Janssen
    • Robbert Weij
    • Irene de Vette
    • Met van Amanda Bulthuis