2 spelen

De kubus, nu met lichtjes www.rubiksrevolution.com

Rubik’s Revolution

www.rubiksrevolution.com, prijs: 24,95 euro, excl. verzendkosten. Te bestellen via www.toyzandgiftz.com

Vlugge vingers en een feilloos geheugen. Dat heb je nodig om de spellen op de Rubik’s Revolutionkubus te winnen. Deze kubus is anders dan zijn bekende voorganger uit de jaren 80. In plaats van draaien om vlakken in dezelfde kleur krijgen, werkt de Revolution met licht. In het midden van iedere zijde zit een lampje. Daarmee kunnen zes verschillende spellen worden gespeeld. Van in steeds korter tijd uitvinden op welke zijde het lampje brandt, tot een code kraken à la Mastermind. Het meest verslavende spel is misschien wel Cube Catcher. De lichtjes knipperen willekeurig en je moet ze zo snel mogelijk uit drukken. Het commentaar van de kubus werkt motiverend. Een stem vertelt in het Engels je score, het aantal resterende seconden en of je naar het volgende level gaat. (AB)

    • Carola Janssen
    • Robbert Weij
    • Irene de Vette
    • Met van Amanda Bulthuis