In beeld

/thailand/

Demonstranten van de Thaise oppositie hebben de druk op de regering opgevoerd door het internationale vliegveld van Bangkok te bezetten. Met de bezetting van de luchthaven wilden de demonstranten voorkomen dat premier Somchai Wongsawat kon terugkeren van een bezoek aan Peru. Maar nu willen de demonstranten de bezetting laten voortduren tot de regering aftreedt.
Reuters
De politie stond dinsdagavond recht tegenover een grote groep demonstranten die de belangrijkste weg bij het vliegveld van Bangkok blokkeerden.
Reuters
Demonstranten blokkeerden gisteravond de belangrijkste weg bij de luchthaven.
Reuters
Demonstranten op de Suvarnabhumi luchthaven in Bangkok, Thailand. De demonstranten willen de bezetting laten voortduren tot de regering aftreedt.
AP
De demonstranten willen de bezetting laten voortduren tot de regering aftreedt.
Reuters
Demonstranten houden vlaggen en spandoeken vast op de luchthaven van Bangkok.
AFP
Demonstranten schreeuwen op het vliegveld van Bangkok.
Reuters
De demonstranten willen de bezetting laten voortduren tot de regering aftreedt.
Reuters
Toeristen wachten op het vliegveld in Bangkok. Sinds dinsdagavond zijn alle uitgaande vluchten geannuleerd waardoor duizenden reizigers zijn gestrand.
AFP
Toeristen liggen te slapen op het vliegveld in Bangkok. Sinds dinsdagavond zijn alle uitgaande vluchten geannuleerd waardoor duizenden reizigers zijn gestrand.
AFP
Toeristen uit Cambodja wachten op het vliegveld in Bangkok. Sinds dinsdagavond zijn alle uitgaande vluchten geannuleerd waardoor duizenden reizigers zijn gestrand.
AFP
Een toerist ligt te slapen op het vliegveld in Bangkok. Sinds dinsdagavond zijn alle uitgaande vluchten geannuleerd waardoor duizenden reizigers zijn gestrand.
AFP