Real Madrid in volgende ronde

Voetbalclub Real Madrid heeft zich gisteravond geplaatst voor de achtste finales van de Champions League, door met 1-0 in Wit-Rusland te winnen van Bate Borisov. In dezelfde groep H speelde Juventus (dat al geplaatst was voor de volgende ronde) gelijk tegen FC Zenit. In groep F plaatsten Bayern München (won van Steaua Boekarest) en Olympique Lyon (won van Fiorentina) zich, net als Manchester United en Villarreal (groep E) die 0-0 speelden. In groep G won Arsenal van Dinamo Kiev en FC Porto van Fenerbahçe. Vanavond speelt PSV uit tegen Atletico Madrid. De wedstrijd wordt zonder publiek gespeeld, een straf voor wangedrag van Atletico-fans tegen Olympique Marseille. PSV staat er beroerd voor: met 3 punten uit 4 wedstrijden staat de club onderaan in groep D. (NRC)