Overstromingen in Brazilië door regen

Overstromingen in Brazilië door regen Itajai, 26 nov. Inwoners van het plaatsje Itajai in de Braziliaanse deelstaat Santa Catarina plunderden gisteren een onder water gelopen supermarkt. Delen van de deelstaat worden al dagen geteisterd door hevige regenval. Op veel plaatsen heeft dit geleid tot overstromingen en aardverschuivingen, waardoor wegen zijn geblokkeerd en huizen ingestort. Het dodental liep gisteren op tot 72. Duizenden mensen zijn afgesloten geraakt van schoon water, elektriciteit en medicijnen. Foto Reuters Residents loot a flooded supermarket in Itajai city in the Brazilian state of Santa Catarina November 25, 2008. Isolated towns in southern Brazil appealed for medicine and other supplies on Tuesday as the deaths from landslides rose to 72 and thousands of people remained cut off from aid, clean water and power. Days of heavy rain have devastated areas of Santa Catarina state, the heartland of German and Italian immigrants in Brazil, burying houses and their residents in rivers of mud, collapsing roads and forcing 53,900 people out of their homes. REUTERS/RBS/Patrick Rodrigues (BRAZIL). NO SALES. NO ARCHIVES. FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. BRAZIL OUT. NO COMMERCIAL OR EDITORIAL SALES IN BRAZIL.
Overstromingen in Brazilië door regen Itajai, 26 nov. Inwoners van het plaatsje Itajai in de Braziliaanse deelstaat Santa Catarina plunderden gisteren een onder water gelopen supermarkt. Delen van de deelstaat worden al dagen geteisterd door hevige regenval. Op veel plaatsen heeft dit geleid tot overstromingen en aardverschuivingen, waardoor wegen zijn geblokkeerd en huizen ingestort. Het dodental liep gisteren op tot 72. Duizenden mensen zijn afgesloten geraakt van schoon water, elektriciteit en medicijnen. Foto Reuters Residents loot a flooded supermarket in Itajai city in the Brazilian state of Santa Catarina November 25, 2008. Isolated towns in southern Brazil appealed for medicine and other supplies on Tuesday as the deaths from landslides rose to 72 and thousands of people remained cut off from aid, clean water and power. Days of heavy rain have devastated areas of Santa Catarina state, the heartland of German and Italian immigrants in Brazil, burying houses and their residents in rivers of mud, collapsing roads and forcing 53,900 people out of their homes. REUTERS/RBS/Patrick Rodrigues (BRAZIL). NO SALES. NO ARCHIVES. FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. BRAZIL OUT. NO COMMERCIAL OR EDITORIAL SALES IN BRAZIL. REUTERS