Overige films

She’s the One (Edward Burns, 1996, VS). Wel van misogynie beschuldigde ‘romantic comedy’ waarin twee New Yorkse broers - een taxichauffeur en een beursyup - worstelen met de liefde in het algemeen en Cameron Diaz in het bijzonder. RTL5, 22.10-24.00u.

In My Father’s Den (Brad McGann, 2004, N-Zeeland/Eng). Thriller-drama waarin fotojournalist terugkeert naar zijn geboortedorp in Nieuw-Zeeland voor de begrafenis van zijn vader. Ontmoeting met de dochter van zijn jeugdliefde doet het mysterieuze verleden herleven. Met Matthew MacFadyen, Emily Barclay. BBC1, 0.25-2.25u.

Mozart and the Whale (Petter Naess, 2005, VS). Film behandelt het Aspergersyndroom. Introverte taxichauffeur krijgt relatie met hyperactieve lotgenote. Titel verwijst naar hun vermommingen tijdens Halloweenfeestje. ARD, 0.35-2.05u.