3 Irriteren

Online peiling

www.irritantstewoord.nl

Nou ja, kijk. Ik heb zoiets van: enquêtes zijn niet echt mijn ding. Die lees ik echt met een soort van dichtgeknepen billen. Het zijn events waar mijn persoontje niet echt een stukje beleving in ziet. Maar met de juiste insteek hoeft niemand zich eraan te irriteren. Dan is het zelfs helemaal leuk naar de mensen toe, zeg maar. Een topper, dat wil je niet weten! Grote kans dat het meest irritante woord van 2008 in één van deze zinnen zit. De online peiling is een initiatief van de anonieme blogger van www.irritaal.nl en raakt een gevoelige snaar. In de paar weken dat er gestemd kan worden is er al een paar honderd keer een voorkeur (of beter: afkeer) uitgesproken. Heel wat van die uitdrukkingen gaan alleen al veel langer mee dan dit jaar. Maar het blijft genieten (7 stemmen). Voorlopige winnaar is: ‘ik heb zoiets van’ (318 stemmen). Reageren kan tot 31 december. (CJ)