2 Vermommen goeiemoggel

Open source mode www.pamoyo.com

Hoodies met gezichten

www.headhoods.com prijs: 55 dollar, kindermaten 35 dollar. Verzendkosten 12,50 dollar

Heb je altijd al Audrey Hepburn willen zijn, of Elvis, of Barack Obama? Dat is mogelijk. HeadHoods zijn sweaters met de beeltenis van een bekend figuur op de capuchon, zodat iemand die je vanaf de zijkant ziet (en toegegeven, niet de beste ogen van de wereld heeft) even zou kunnen denken dat jij die figuur bent. De HeadHoods zijn handmatig bedrukt door de in New York woonachtige kunstenaar Clinton van Gemert. Naast beroemdheden kun je ook een legomannetje kiezen of Michelangelo’s David. Of de met diamanten ingezette schedel van Damien Hirst. De shirts zijn ook verkrijgbaar in kindermaten (35 dollar). Voor baby’s werkt dit concept misschien nog wel het beste, het is ongelofelijk mooi om een baby te zien kruipen verstopt onder het hoofd van een woedende gorilla. (MM)