tv film

tv film Licence to kill (John Glen, 1989) Veronica, 20.30-23.05u. Commercieel minder succesvolle, harde James Bond-film met Timothy Dalton, die een opdracht van M weigert en zijn vergunning om te doden verliest, wat erg onhandig blijkt te zijn bij zijn wraakactie op drugskoning Robert Davi. Met Carey Lowell als bondgirl. Licence to Kill Year: 1989 Director: John Glen Timothy Dalton Carey Lowell Based upon Ian Fleming's book
tv film Licence to kill (John Glen, 1989) Veronica, 20.30-23.05u. Commercieel minder succesvolle, harde James Bond-film met Timothy Dalton, die een opdracht van M weigert en zijn vergunning om te doden verliest, wat erg onhandig blijkt te zijn bij zijn wraakactie op drugskoning Robert Davi. Met Carey Lowell als bondgirl. Licence to Kill Year: 1989 Director: John Glen Timothy Dalton Carey Lowell Based upon Ian Fleming's book PHOTOS12

Licence to kill(John Glen, 1989)Veronica, 20.30-23.05u.

Commercieel minder succesvolle, harde James Bond-film met Timothy Dalton, die een opdracht van M weigert en zijn vergunning om te doden verliest, wat erg onhandig blijkt te zijn bij zijn wraakactie op drugskoning Robert Davi. Met Carey Lowell als bondgirl.