tv film

tv film Rumble in the Bronx (Stanley Tong, 1995) RTL 7, 20.30-22.15u. De charismatische martial arts-ster Jackie Chan beleefde zijn grote Amerikaanse doorbraak met deze actiekomedie. Hij speelt een jongen die een bezoek brengt aan zijn oom die in de New Yorkse wijk The Bronx woont. Al snel is hij betrokken bij straatgevechten. This undated photo shows actor Jackie Chan from Hong Kong in a scene from his lastest movie "Rumble in the Bronx." Chan, an Asian action hero, stars in "Rumble in the Bronx" that is due for release in the United States 23 February. AFP PHOTO/NEW LINE CINEMA/mn AFP

Rumble in the Bronx(Stanley Tong, 1995)RTL 7, 20.30-22.15u.

De charismatische martial arts-ster Jackie Chan beleefde zijn grote Amerikaanse doorbraak met deze actiekomedie. Hij speelt een jongen die een bezoek brengt aan zijn oom die in de New Yorkse wijk The Bronx woont. Al snel is hij betrokken bij straatgevechten.