2 dragen

Air China Sporttas (32,50 euro) www.aviationgadgets.com

Vliegtuiggadgets

www.aviationgadgets.nl

Zou je het liefst altijd en overal een ‘vliegtuigseatbelt’ willen dragen? Dat kan dankzij aviationgadgets.nl. Op deze site met vliegtuiggadgets kun je voor 32,99 euro een broekriem kopen met de sluiting van een echte vliegtuigriem, verkrijgbaar in diverse kleuren. Verder op de site: van pilotenzonnebrillen tot T-shirts en tassen van bijna iedere luchtvaartmaatschappij. Voor de kleintjes is er vliegtuigspeelgoed, zoals Stewardess Barbie. En Boeingfans kunnen hier helemaal hun hart ophalen, want de site is ook een officieel verkooppunt van Boeingmerchandise. Er zijn zelfs echte vliegtuigtrolleys te koop. Ze kosten wel 992 euro per stuk, maar dan heb je wel een authentiek voedselkarretje dat ooit echt door stewardessen is voortgeduwd. Dat bewijzen de deuken en krassen op de trolleys, belooft de site. Alle genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. (AB)