Opinie

    • Ik

Well done

Als frequent bezoeker van McDonald’s ben ik goed bekend met de verschillende menuopties. Dat dit niet voor iedereen geldt, werd mij onlangs duidelijk toen ik met mijn collega Dirk een bezoek bracht aan één van de restaurants. Nadat ik mijn bestelling in hoog tempo had doorgegeven, was Dirk aan de beurt. Hij bestelde een Big

None

Als frequent bezoeker van McDonald’s ben ik goed bekend met de verschillende menuopties. Dat dit niet voor iedereen geldt, werd mij onlangs duidelijk toen ik met mijn collega Dirk een bezoek bracht aan één van de restaurants.

Nadat ik mijn bestelling in hoog tempo had doorgegeven, was Dirk aan de beurt. Hij bestelde een Big Mac-menu, waarop de baliemedewerker vroeg: „Ook medium?”
Haastig antwoordde mijn collega: „Nee, well done graag.”

Linda van der Eijck

    • Ik