tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires De grens van Frans Bromet Ned. 2, 20.55-21.50u. Vanachter zijn camera vraagt Frans Bromet (1944) zijn onderwerpen het hemd van het lijf. In De grens van Frans Bromet draait oud-stagiair David de Jongh de rollen om. Direct blijkt Bromets onwil om zichzelf bloot te geven: „Dat gepeur in de ziel, dat doe ik liever bij een ander.” (Foto: Dirk-Jan Visser / Rotterdam: 01-02-2007) Frans Bromet, aan het draaien voor de NCRV docu-soap 'Alles te koop' Visser, Dirk-Jan

De grens van Frans BrometNed. 2, 20.55-21.50u.

Vanachter zijn camera vraagt Frans Bromet (1944) zijn onderwerpen het hemd van het lijf. In De grens van Frans Bromet draait oud-stagiair David de Jongh de rollen om. Direct blijkt Bromets onwil om zichzelf bloot te geven: „Dat gepeur in de ziel, dat doe ik liever bij een ander.”