tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires Portret Anton Adriaan Mussert Ned. 2, 23.20-0.20u. Documentaire van Paul Verhoeven uit 1968 over NSB leider Mussert is een historisch document van de eerste orde. De interviews met Musserts partijgenoten, vrienden en bekenden zijn boeiend en onthullend, en dan vooral dat met ir. Willem Schermerhorn, de eerste naoorlogse premier. Anton Mussert tijdens zijn berechting in 1945. FOTO: Fotoarchief NRC Handelsblad NRC Handelsblad

Portret Anton Adriaan MussertNed. 2, 23.20-0.20u.

Documentaire van Paul Verhoeven uit 1968 over NSB leider Mussert is een historisch document van de eerste orde. De interviews met Musserts partijgenoten, vrienden en bekenden zijn boeiend en onthullend, en dan vooral dat met ir. Willem Schermerhorn, de eerste naoorlogse premier.