Jong - Oud (6)

Jong – Oud (6) klik@nrc.nl Vandaag zou het nieuwe thema ‘retrobril’ beginnen. We willen u deze foto in het thema ‘jong – oud’ niet onthouden. We kregen hem vrijdag per post binnen van A.S. van den Bergh (arts) uit Nijeveen. Op de foto staan zes broertjes Van den Bergh, gefotografeerd in maart 1938. De tweede foto is 70 jaar later gemaakt in 1998 in het ouderlijk huis in Amsterdam. Van links naar rechts: Monne, Jaap, Hans, Wim en Albert. Op het kussen ligt de jongste, Flipje. En, laat A.S. van den Bergh weten, de broers zijn allen nog in „redelijke gezondheid”.
Jong – Oud (6) klik@nrc.nl Vandaag zou het nieuwe thema ‘retrobril’ beginnen. We willen u deze foto in het thema ‘jong – oud’ niet onthouden. We kregen hem vrijdag per post binnen van A.S. van den Bergh (arts) uit Nijeveen. Op de foto staan zes broertjes Van den Bergh, gefotografeerd in maart 1938. De tweede foto is 70 jaar later gemaakt in 1998 in het ouderlijk huis in Amsterdam. Van links naar rechts: Monne, Jaap, Hans, Wim en Albert. Op het kussen ligt de jongste, Flipje. En, laat A.S. van den Bergh weten, de broers zijn allen nog in „redelijke gezondheid”. Bergh, A.S. van den

Vandaag zou het nieuwe thema ‘retrobril’ beginnen. We willen u deze foto in het thema ‘jong – oud’ niet onthouden. We kregen hem vrijdag per post binnen van A.S. van den Bergh (arts) uit Nijeveen. Op de foto staan zes broertjes Van den Bergh, gefotografeerd in maart 1938. De tweede foto is 70 jaar later gemaakt in 1998 in het ouderlijk huis in Amsterdam. Van links naar rechts: Monne, Jaap, Hans, Wim en Albert. Op het kussen ligt de jongste, Flipje. En, laat A.S. van den Bergh weten, de broers zijn allen nog in „redelijke gezondheid”.