3 Aanschaffen

Microfoon alias lamp

Solo pendant light

www.re-surface.net/solo.htm of supermarkethq.com/product/solo-modern, 236 dollar (187 euro)

Het uitzoeken van een nieuwe lamp in huis kan een hele klus zijn. Je wilt natuurlijk een originele lamp die ook nog het juiste licht geeft, want zo maak je het aangenaam en gezellig. De Solo pendant light zou weleens aan die eisen kunnen voldoen. Hij ziet eruit als microfoon, maar heeft de functie van een lamp. Je kunt hem ophangen, maar hij doet het ook goed op een meubelstuk zoals een bijzettafeltje. De lamp geeft een disco-effect omdat er gaatjes in de microfoon zitten waar het licht doorheen valt. Naast thuisgebruik kan het ook een leuke gadget zijn voor dj’s. Want de lamp kan volgens de makers ook fungeren als zaklamp om cd- of platenlabels te lezen. De Solo pendant light is verkrijgbaar in de kleuren bruin, wit of zwart. De lamp wordt geleverd in een houten doosje. (MF)