Wintertuinfestival

Wintertuinfestival Apeldoorn/Arnhem/Nijmegen Van 21 t/m 30 november organiseert Literair Productiehuis Wintertuin het Wintertuinfestival. Tien dagen literatuur, muziek, theater, beeld en bijzondere producties op negen locaties. Elk jaar heeft het festival een actuele invalshoek. In 2008, waarin het 200 jaar geleden is dat Goethe het eerste deel van zijn Faust voltooide, is dat ‘Faust’; de zoektocht naar Ware Kennis & Groot Inzicht. Vandaag opent het Wintertuinfestival in de Sint Stevenskerk, Nijmegen, met een gesprek tussen Harry Mulisch en Robbert Dijkgraaf. Inl www.wintertuin.nl Harry Mulisch 70 jaar . Concertgebouw Amsterdam.13 0ktober 1997. FOTO: Vincent Mentzel Mentzel, Vincent

Apeldoorn/Arnhem/Nijmegen

Van 21 t/m 30 november organiseert Literair Productiehuis Wintertuin het Wintertuinfestival. Tien dagen literatuur, muziek, theater, beeld en bijzondere producties op negen locaties. Elk jaar heeft het festival een actuele invalshoek. In 2008, waarin het 200 jaar geleden is dat Goethe het eerste deel van zijn Faust voltooide, is dat ‘Faust’; de zoektocht naar Ware Kennis & Groot Inzicht. Vandaag opent het Wintertuinfestival in de Sint Stevenskerk, Nijmegen, met een gesprek tussen Harry Mulisch en Robbert Dijkgraaf.

Inl www.wintertuin.nl