Versterking van kade Schipluiden

Versterking van kade Schipluiden Schipluiden, 21 nov. Graafmachines verzwaren de kade langs de Vlaardingervaart in Schipluiden wegens verzakkingen. Als de werkzaamheden bij de vaart van Midden-Delfland op 31 december zijn afgerond, moet tweeënhalve kilometer kade de komende tien jaar stevig genoeg zijn om het water te weerstaan. De werkzaamheden zijn tevens nodig voor een proef met computerchips in de kade. Op deze wijze wil het Hoogheemraadschap van Delfland vervormingen en verzakkingen bijhouden om effectiever te kunnen reageren. Foto Walter Herfst. Schipluiden, november 2008 Dijkverzwaring langs de Vlaardingervaart. Foto: Walter Herfst
Versterking van kade Schipluiden Schipluiden, 21 nov. Graafmachines verzwaren de kade langs de Vlaardingervaart in Schipluiden wegens verzakkingen. Als de werkzaamheden bij de vaart van Midden-Delfland op 31 december zijn afgerond, moet tweeënhalve kilometer kade de komende tien jaar stevig genoeg zijn om het water te weerstaan. De werkzaamheden zijn tevens nodig voor een proef met computerchips in de kade. Op deze wijze wil het Hoogheemraadschap van Delfland vervormingen en verzakkingen bijhouden om effectiever te kunnen reageren. Foto Walter Herfst. Schipluiden, november 2008 Dijkverzwaring langs de Vlaardingervaart. Foto: Walter Herfst Herfst, Walter