The Last Days of Shishmaref

The Last Days of Shishmaref Rotterdam Shishmaref is een gemeenschap van zo’n zeshonderd mensen op een eiland vlak voor de westkust van Alaska. Door de verandering van het klimaat worden ze in hun bestaan bedreigd en binnen 10 jaar moeten ze verhuizen. Op de expositie The Last Days of Shishmaref met foto’s van Dana Lixenberg in het Nederlands Fotomuseum staat ook een installatie met groot geprojecteerde fragmenten uit het filmmateriaal van Jan Louter en historisch foto- en filmmateriaal over het eiland en haar bewoners. T/m 4 jan, Wilhelminakade 332. Di-zo 11-17u Lixenberg, Dana

Rotterdam

Shishmaref is een gemeenschap van zo’n zeshonderd mensen op een eiland vlak voor de westkust van Alaska. Door de verandering van het klimaat worden ze in hun bestaan bedreigd en binnen 10 jaar moeten ze verhuizen. Op de expositie The Last Days of Shishmaref met foto’s van Dana Lixenberg in het Nederlands Fotomuseum staat ook een installatie met groot geprojecteerde fragmenten uit het filmmateriaal van Jan Louter en historisch foto- en filmmateriaal over het eiland en haar bewoners.

T/m 4 jan, Wilhelminakade 332. Di-zo 11-17u