Radio Voorkeur

OBA Live. Herman de Regt en Hans Dooremalen praten over Wat een onzin, hun boek over wetenschap en het paranormale. Max Pam brengt het nieuws voor goddelozen: Ketter en Geest. Verder o.m. een rondetafelgesprek over het boek van Femke Halsema Geluk! voorbij de hyperconsumptie, haast en hufterigheid, met gast Xandra Schutte, Amanda Kluveld, Stephan Sanders en Max Pam o.l.v. Theodor Holman. Muziek: de akoestische formatie No Blues speelt nummers van de nieuwe cd Lumen. Radio 5, 19.02-21.00u.

Legendarisch live. Historische optredens van fameuze popartiesten. Een concert van Bonnie Raitt, opgenomen op 30 juli 1977 in het RAI Congrescentrum in Amsterdam. Zij zingt o.m.Under the falling sky en Runaway. Concerten zijn terug te luisteren op internet. Radio 2, 23.05-0.00u.

Casa luna. Gesprek met schrijver en journalist Paul Teunissen over zijn nieuwe boek In de beste families. Hij beschrijft daarin de verhalen van familieleden van mensen met een psychische stoornis. Zoals de vader van de 30-jarige Edwin die elke middag zijn schizofrene zoon uit een andere achterbuurt moet ophalen. Radio 1, 0.02-0.45u.