Pan Amsterdam

Pan Amsterdam Amsterdam Tot de topstukken op de Kunst- en antiekbeurs PAN Amsterdam horen een Rotterdams havengezicht van Lieve Verschuier (1634-1686), een boek uit het bezit van Willem van Oranje en een schilderij van de Colombiaan Fernando Botero uit zijn circusreeks met dompteurs, dieren, acrobaten en clowns. Nieuw op PAN Amsterdam is een designpaviljoen, waarin zes galeries meubels en ander design van ontwerpers in Europa en Amerika uit de vorige eeuw brengen. Van 23 t/m 30 nov in de RAI, Europaplein. Dag 11-19u, do 27 en zo 30 nov tot 18u. Inl www.pan.nl
Pan Amsterdam Amsterdam Tot de topstukken op de Kunst- en antiekbeurs PAN Amsterdam horen een Rotterdams havengezicht van Lieve Verschuier (1634-1686), een boek uit het bezit van Willem van Oranje en een schilderij van de Colombiaan Fernando Botero uit zijn circusreeks met dompteurs, dieren, acrobaten en clowns. Nieuw op PAN Amsterdam is een designpaviljoen, waarin zes galeries meubels en ander design van ontwerpers in Europa en Amerika uit de vorige eeuw brengen. Van 23 t/m 30 nov in de RAI, Europaplein. Dag 11-19u, do 27 en zo 30 nov tot 18u. Inl www.pan.nl

Amsterdam

Tot de topstukken op de Kunst- en antiekbeurs PAN Amsterdam horen een Rotterdams havengezicht van Lieve Verschuier (1634-1686), een boek uit het bezit van Willem van Oranje en een schilderij van de Colombiaan Fernando Botero uit zijn circusreeks met dompteurs, dieren, acrobaten en clowns. Nieuw op PAN Amsterdam is een designpaviljoen, waarin zes galeries meubels en ander design van ontwerpers in Europa en Amerika uit de vorige eeuw brengen.

Van 23 t/m 30 nov in de RAI, Europaplein. Dag 11-19u, do 27 en zo 30 nov tot 18u. Inl www.pan.nl