Noord-Indiase muziek

Noord-Indiase muziek Utrecht In het kader van het India festival treedt de in New Delhi woonachtige celliste Saskia Rao-de Haas op in het Utrechtse cultuurcentrum Rasa. Samen met de Hongaar Zoltán Lantos en altvioliste Tanya Kalmanovitch vormt Rao-de Haas het Raga Mala Trio. Dit drietal gebruikt westerse strijkinstrumenten die zijn omgebouwd voor klassiek Noord-Indiaas repertoire. De andere artiest op deze middag is Kiran Ahluwalia. Ze speelt voor deze gelegenheid samen met het wervelende Zapp String Quartet. 23 nov 14u, Rasa, Utrecht. Res. 030 2316040

Utrecht

In het kader van het India festival treedt de in New Delhi woonachtige celliste Saskia Rao-de Haas op in het Utrechtse cultuurcentrum Rasa. Samen met de Hongaar Zoltán Lantos en altvioliste Tanya Kalmanovitch vormt Rao-de Haas het Raga Mala Trio. Dit drietal gebruikt westerse strijkinstrumenten die zijn omgebouwd voor klassiek Noord-Indiaas repertoire. De andere artiest op deze middag is Kiran Ahluwalia. Ze speelt voor deze gelegenheid samen met het wervelende Zapp String Quartet.

23 nov 14u, Rasa, Utrecht. Res. 030 2316040