Nieuwe muziek van Pärt en Harvey

Nieuwe muziek van Pärt en Harvey Amsterdam Het Cello Octet Amsterdam – voorheen het Cello Octet Conjunto Ibérico – geeft een toegift op de recente en succesvolle Amsterdamse Cello Biënnale. Op het programma het nieuwe O-Antiphonen van Arvo Pärt, dat op de Biënnale in première ging, en de première van Cello Octet van Jonathan Harvey. Verder: zuidelijk georiënteerde muziek van De Falla (suite El sombrero de tres Picos), Theo Loevendie (Two Mediterranean Dances) en Cristóbal Halffter (Fandango). Cello Octet Amsterdam: 30 nov 14u15 Amstelkerk Amsterdam res www.cellooctetamsterdam.nl Elias Arizcuren with Cello Octet Conjunto Iberico rehersing in the Doopsgezindekerk in Amsterdam. 11-03-2005

Amsterdam

Het Cello Octet Amsterdam – voorheen het Cello Octet Conjunto Ibérico – geeft een toegift op de recente en succesvolle Amsterdamse Cello Biënnale. Op het programma het nieuwe O-Antiphonen van Arvo Pärt, dat op de Biënnale in première ging, en de première van Cello Octet van Jonathan Harvey. Verder: zuidelijk georiënteerde muziek van De Falla (suite El sombrero de tres Picos), Theo Loevendie (Two Mediterranean Dances) en Cristóbal Halffter (Fandango).

Cello Octet Amsterdam: 30 nov 14u15 Amstelkerk Amsterdam res www.cellooctetamsterdam.nl