NDT II: Said and Done

NDT II: Said and Done Toernee In Said and Done brengt het Nederlands Dans Theater II herfstige stukken van Lightfoot León, Marco Goecke en Jirí Kylián. In Said and Done van Lightfoot León dwarrelende kraaienveren neer, bij Goecke ritselen droge herfstbladeren. Kylián laat vier paren schitteren in het nieuwe Gods and Dogs, op muziek van Beethoven en Haubrich. Voor zijn honderdste NDT-ballet heeft hij zijn watervlugge bewegingstaal, vol plotse uithalen en accenten, minder gepolijst. Rauwer enonnavolgbaar inventief. Tournee t/m 21 dec. Inl: 070-8800333 en www.ndt.nl.

Toernee

In Said and Done brengt het Nederlands Dans Theater II herfstige stukken van Lightfoot León, Marco Goecke en Jirí Kylián. In Said and Done van Lightfoot León dwarrelende kraaienveren neer, bij Goecke ritselen droge herfstbladeren. Kylián laat vier paren schitteren in het nieuwe Gods and Dogs, op muziek van Beethoven en Haubrich. Voor zijn honderdste NDT-ballet heeft hij zijn watervlugge bewegingstaal, vol plotse uithalen en accenten, minder gepolijst. Rauwer enonnavolgbaar inventief.

Tournee t/m 21 dec. Inl: 070-8800333 en www.ndt.nl.