Madagascar, Escape to Africa

Madagascar, Escape to Africa In 78 bioscopen Vervolgfilms zijn voor luilakken, maar steeds vaker blijkt deel twee beter dan het origineel. Dat is ook het geval met animatiefilm Madagascar 2: Escape to Africa. De koddige zebra, leeuw, nijlpaard en giraffe trachten nu met een door een katapult gelanceerd vliegtuig Madagascar te verlaten. Ze landen in een Afrikaanse savanne, waar ze oude familie tegenkomen. Het meppende omaatje keert ook terug. Virtuoze motoriek, beweging en souplesse zoals in alle goede animatiefilms. Regie: Eric Darnell en Tom McGrath. scene uit de animatiefilm Madagascar : Escape 2 Africa Alternatieve titel: Madagascar : The Crate Escape FOTO: Paramount Melman the giraffe (DAVID SCHWIMMER) puts his experiential knowledge of general health to use in his new position as witch doctor in DreamWorks' "Madagascar: Escape 2 Africa," which will be distributed by Paramount Pictures in November 2008. DreamWorks SKG Presents a PDI / DreamWorks Production "Madagascar: Escape 2 Africa," a Paramount Pictures release featuring the voices of Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer, Jada Pinkett Smith, Sacha Baron Cohen, Cedric The Entertainer, Andy Richter, Bernie Mac, Alec Baldwin and Will.i.am. The film is directed by Eric Darnell and Tom McGrath. Produced by Mireille Soria and Mark Swift. This film has not yet been rated.
Madagascar, Escape to Africa In 78 bioscopen Vervolgfilms zijn voor luilakken, maar steeds vaker blijkt deel twee beter dan het origineel. Dat is ook het geval met animatiefilm Madagascar 2: Escape to Africa. De koddige zebra, leeuw, nijlpaard en giraffe trachten nu met een door een katapult gelanceerd vliegtuig Madagascar te verlaten. Ze landen in een Afrikaanse savanne, waar ze oude familie tegenkomen. Het meppende omaatje keert ook terug. Virtuoze motoriek, beweging en souplesse zoals in alle goede animatiefilms. Regie: Eric Darnell en Tom McGrath. scene uit de animatiefilm Madagascar : Escape 2 Africa Alternatieve titel: Madagascar : The Crate Escape FOTO: Paramount Melman the giraffe (DAVID SCHWIMMER) puts his experiential knowledge of general health to use in his new position as witch doctor in DreamWorks' "Madagascar: Escape 2 Africa," which will be distributed by Paramount Pictures in November 2008. DreamWorks SKG Presents a PDI / DreamWorks Production "Madagascar: Escape 2 Africa," a Paramount Pictures release featuring the voices of Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer, Jada Pinkett Smith, Sacha Baron Cohen, Cedric The Entertainer, Andy Richter, Bernie Mac, Alec Baldwin and Will.i.am. The film is directed by Eric Darnell and Tom McGrath. Produced by Mireille Soria and Mark Swift. This film has not yet been rated.

In 78 bioscopen

Vervolgfilms zijn voor luilakken, maar steeds vaker blijkt deel twee beter dan het origineel. Dat is ook het geval met animatiefilm Madagascar 2: Escape to Africa. De koddige zebra, leeuw, nijlpaard en giraffe trachten nu met een door een katapult gelanceerd vliegtuig Madagascar te verlaten. Ze landen in een Afrikaanse savanne, waar ze oude familie tegenkomen. Het meppende omaatje keert ook terug. Virtuoze motoriek, beweging en souplesse zoals in alle goede animatiefilms.

Regie: Eric Darnell en Tom McGrath.