Jong - Oud (5)

Jong – Oud (5) klik@nrc.nl „Op de kleine foto hou ik, Roos Willems uit Alphen aan den Rijn, mijn dochter Femke van ongeveer 10 maanden vast in de branding. Op de grote foto hou ik, nu als oma, de dochter van mijn dochter Femke vast in de branding: Elise van ongeveer 10 maanden.”
Jong – Oud (5) klik@nrc.nl „Op de kleine foto hou ik, Roos Willems uit Alphen aan den Rijn, mijn dochter Femke van ongeveer 10 maanden vast in de branding. Op de grote foto hou ik, nu als oma, de dochter van mijn dochter Femke vast in de branding: Elise van ongeveer 10 maanden.” Willems, Roos

„Op de kleine foto hou ik, Roos Willems uit Alphen aan den Rijn, mijn dochter Femke van ongeveer 10 maanden vast in de branding. Op de grote foto hou ik, nu als oma, de dochter van mijn dochter Femke vast in de branding: Elise van ongeveer 10 maanden.”