Goesting

Goesting Amsterdam Vanaf 26 november organiseren De Brakke Grond, Jeugdtheater de Krakeling en Stadsschouwburg Amsterdam het Vlaams jeugdtheaterfestival GOESTING. GOESTING staat voor eigentijds, energiek, krachtig, gevoelig Vlaams jeugdtheater met een ongebreidelde fantasie en wars van elke betutteling. GOESTING biedt een gevarieerd programma van in totaal 10 voorstellingen voor kinderen en jongeren (3 tot 16 jaar). Er zijn Nederlandse premières te zien van Bronks, De Werf en Luxemburg. Inl www.krakeling.nl; www.ssba.nl; www.brakkegrond.nl;

Amsterdam

Vanaf 26 november organiseren De Brakke Grond, Jeugdtheater de Krakeling en Stadsschouwburg Amsterdam het Vlaams jeugdtheaterfestival GOESTING. GOESTING staat voor eigentijds, energiek, krachtig, gevoelig Vlaams jeugdtheater met een ongebreidelde fantasie en wars van elke betutteling. GOESTING biedt een gevarieerd programma van in totaal 10 voorstellingen voor kinderen en jongeren (3 tot 16 jaar). Er zijn Nederlandse premières te zien van Bronks, De Werf en Luxemburg.

Inl www.krakeling.nl; www.ssba.nl; www.brakkegrond.nl;