Ecoscape

Ecoscape Rotterdam Ecoscape brengt kunstenaars samen die in hun werk kritiek uiten op het milieu. De werken in TENT gunnen ons een blik op een verwarrende wereld, waarin het vervuilde landschap paradijselijk lijkt, een mondiale kwestie persoonlijk wordt, en schoonheid een grimmige kant kent. Zo bouwt Erik Sep miniatuursteden, torens van lego en ijzer en huizen van bouwafval en versmolten plastic tot een krottenwijktoren en fotografeerde Ine Lamers de voortschrijdende industrialisatie bij het Oeralgebergte. T/m 11 jan, Witte de Withstraat 50. Di-zo 11-18u.

Rotterdam

Ecoscape brengt kunstenaars samen die in hun werk kritiek uiten op het milieu. De werken in TENT gunnen ons een blik op een verwarrende wereld, waarin het vervuilde landschap paradijselijk lijkt, een mondiale kwestie persoonlijk wordt, en schoonheid een grimmige kant kent. Zo bouwt Erik Sep miniatuursteden, torens van lego en ijzer en huizen van bouwafval en versmolten plastic tot een krottenwijktoren en fotografeerde Ine Lamers de voortschrijdende industrialisatie bij het Oeralgebergte.

T/m 11 jan, Witte de Withstraat 50. Di-zo 11-18u.