Carel Visser

Carel Visser Enschede Rijksmuseum Twenthe viert de 80-ste verjaardag van Carel Visser met een ruime keuze uit zijn beelden, tekeningen, collages, houtsneden en sieraden. Zijn eerste beelden ontstonden in de jaren veertig: subtiele mens- en sierfiguren van gelast ijzer. Later werden zijn geometrische beelden robuuste composities met ijzeren platen, balken en staven. En sinds de jaren zeventig verwerkt Visser (gevonden) voorwerpen uit de natuur van schapenwol en struisvogeleieren tot autobanden en olieblikken. T/m 8 maart Lasondersingel 129-131. Di-zo 11-17u

Enschede

Rijksmuseum Twenthe viert de 80-ste verjaardag van Carel Visser met een ruime keuze uit zijn beelden, tekeningen, collages, houtsneden en sieraden. Zijn eerste beelden ontstonden in de jaren veertig: subtiele mens- en sierfiguren van gelast ijzer. Later werden zijn geometrische beelden robuuste composities met ijzeren platen, balken en staven. En sinds de jaren zeventig verwerkt Visser (gevonden) voorwerpen uit de natuur van schapenwol en struisvogeleieren tot autobanden en olieblikken.

T/m 8 maart Lasondersingel 129-131. Di-zo 11-17u