3 kunstenfestival

3 kunstenfestival S5 Leiden: Scheltema. Op 22 (13.00-23.00) & 23 nov (13.00-17.30u). Gratis. www.scheltemacomplex.nl ‘Strikt Vertrouwelijk’ is het thema van het kunstenfestival S5, op zaterdag en zondag in Scheltema Leiden. Het festival is een mix van kunst, muziek, eten, wetenschap en theater. Deze editie over geheimhouding en vertrouwelijke informatie zal vooral gaan over de menselijke, poëtische en kunstzinnige kant van het geheim. Bijvoorbeeld: ‘Ik laat het kaartje aan mijn dure kleren zitten en breng ze na een keer dragen weer terug...’ of ‘Soms doe ik belletje trek in een wildvreemde buurt. Ik ben 43…’ Foto Sven Van Baarle Baarle, Sven Van

S5

Leiden: Scheltema. Op 22 (13.00-23.00) & 23 nov (13.00-17.30u). Gratis. www.scheltemacomplex.nl

‘Strikt Vertrouwelijk’ is het thema van het kunstenfestival S5, op zaterdag en zondag in Scheltema Leiden. Het festival is een mix van kunst, muziek, eten, wetenschap en theater. Deze editie over geheimhouding en vertrouwelijke informatie zal vooral gaan over de menselijke, poëtische en kunstzinnige kant van het geheim. Bijvoorbeeld: ‘Ik laat het kaartje aan mijn dure kleren zitten en breng ze na een keer dragen weer terug...’ of ‘Soms doe ik belletje trek in een wildvreemde buurt. Ik ben 43…’