tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires Andere Tijden: Jolanda Venema: de kracht van een foto Ned. 2, 21.25-22.00u. Twintig jaar geleden stond een foto in de kranten van de gehandicapte Jolanda Venema, naakt vastgeketend aan een muur. Dit beeld van de mensonwaardige omstandigheden waaronder gehandicapten soms leven leidde tot veranderingen in de zwakzinnigenzorg.
tv nieuws en documentaires Andere Tijden: Jolanda Venema: de kracht van een foto Ned. 2, 21.25-22.00u. Twintig jaar geleden stond een foto in de kranten van de gehandicapte Jolanda Venema, naakt vastgeketend aan een muur. Dit beeld van de mensonwaardige omstandigheden waaronder gehandicapten soms leven leidde tot veranderingen in de zwakzinnigenzorg.

Andere Tijden: Jolanda Venema: de kracht van een fotoNed. 2, 21.25-22.00u.

Twintig jaar geleden stond een foto in de kranten van de gehandicapte Jolanda Venema, naakt vastgeketend aan een muur. Dit beeld van de mensonwaardige omstandigheden waaronder gehandicapten soms leven leidde tot veranderingen in de zwakzinnigenzorg.