Opinie

    • Ik

Service

Al tijdenlang bel ik de gemeente om te vragen of ze iets kunnen doen aan de troep en het onkruid dat onze wijk ontsiert. Ik word van het kastje naar de muur gestuurd. Tot ik opeens een functionaris tref die me toezegt dat het ‘opschonen’ nog deze week zal plaatsvinden. En inderdaad, er verschijnt een

Al tijdenlang bel ik de gemeente om te vragen of ze iets kunnen doen aan de troep en het onkruid dat onze wijk ontsiert.

Ik word van het kastje naar de muur gestuurd. Tot ik opeens een functionaris tref die me toezegt dat het ‘opschonen’ nog deze week zal plaatsvinden.

En inderdaad, er verschijnt een hele ploeg in oranje hesjes gestoken gemeentewerkers. Ze gaan er flink tegenaan en binnen een dag is de klus geklaard.

Ik vraag de functionaris hoe ik hem kan bedanken voor de snelle service. Hij stelt voor dat ik de arbeiders een kratje pils breng.

De volgende dag komt opeens prinses Máxima in ons buurthuis. Praten over inburgering.

Gerda Aalbers

    • Ik