De beste freestylers van de wereld

De beste freestylers van de wereld São Paulo, 19 nov. De Japanner Yosuke Yokota controleert de bal tijdens de finale van het ‘wereldkampioenschap’ freestyle voetbal in het Pecembau Stadium in São Paulo, zijn tegenstander Arnoud Garnier kijkt toe. In een een-tegen-eenduel moesten beiden laten zien dat ze creatief zijn en balcontrole hebben. Na drie minuten was het aan de jury, met onder anderen de Nederlandse voetballer Edgar Davids en de Braziliaanse oud-voetballer Bebeto, te bepalen wie van de twee de beste is. De Fransman Garnier maakte de meeste indruk met zijn trucs en breakdancebewegingen en mag zich sinds gisteren de beste freestyler van de wereld noemen. Foto AFP Yosuke Yokota (R) of Japan controls the ball against Arnaud Garnier (L) of France during the final one-on-one battle in the Red Bull Street Style World Finals at Pecembau Stadium in Sao Paulo, Brazil on November 18, 2008. After 138 national qualification tournaments in 44 countries, the top 44 of the world's best "freestyle footballers" gathered in Sao Paulo where they found the eventual winner, Arnaud Garnier of France. RESTRICTED TO EDITORIAL USE GETTY OUT AFP PHOTO/Ray DEMSKI/HO/RED BULL AFP