3 Lootjes trekken

Online lootjes trekken
Online lootjes trekken

Online lootjes trekken

www.sinterklaaslootjes.nl, www.lootjestrekken.nl en www.sintlootjes.nl

Wil je lootjes trekken voor Sinterklaas met vrienden en familieleden die verspreid wonen over het hele land? Dan is online lootjes trekken een uitkomst. Typ ‘lootjes trekken’ in op Google en je vindt direct al negen lootjestreksites, zoals www.sinterklaaslootjes.nl. Je vult de e-mailadressen van alle deelnemers in. Het programma verdeelt de lootjes en stuurt iedereen een bericht met de door hem ‘getrokken’ kandidaat. Je kunt ook uitsluitingen aangeven om te voorkomen dat partners elkaar trekken. Verder kan iedereen zelf zijn verlanglijstjes invullen op deze sites. Als je kiest voor www.lootjestrekken.nl krijgt degene die jou getrokken heeft meteen een mailtje als je je verlanglijstje wijzigt. Via www.sintlootjes.nl kun je ook een sms ontvangen met wie je getrokken hebt. (AB)