3 dans

Bruno Listopad gaat in de performance Thoughts unsaid, then forgotten op zoek naar wat voor hem de essentie van dans en theater is. Net zoals de schilder die zijn metier onder de loep neemt of de filmregisseur die film als medium in beelden probeert te vangen. In Thoughts unsaid, then forgotten gaat het over de achterkant van de danspraktijk en wordt de dans in ironiserende reflecties gevangen. Een voorstelling als een beschouwing over het kunstenaarsschap van de choreograaf en de danser. Foto Robert Benschop Benschop, Robert

Bruno Listopad

Rotterdam: Lantaren/Venster. Aanvang: 20.30u. Entree: 11/13 euro. Inl: www.lantaren-venster.nl

Bruno Listopad gaat in de performance Thoughts unsaid, then forgotten op zoek naar wat voor hem de essentie van dans en theater is. Net zoals de schilder die zijn metier onder de loep neemt of de filmregisseur die film als medium in beelden probeert te vangen. In Thoughts unsaid, then forgotten gaat het over de achterkant van de danspraktijk en wordt de dans in ironiserende reflecties gevangen. Een voorstelling als een beschouwing over het kunstenaarsschap van de choreograaf en de danser.