tv film

Jerry Maguire (Cameron Crowe, 1996) RTL 8, 20.30-23.10u. Vehikel voor Tom Cruise is een grondige feelgood movie over de ondergang en wedergeboorte van een moreel ontwaakte sportmakelaar. Lijkt een promotiefilm voor een beter en eerlijk leven. Vijf Oscarnominaties waarvan die voor Cuba Gooding Jr. werd verzilverd.
Jerry Maguire (Cameron Crowe, 1996) RTL 8, 20.30-23.10u. Vehikel voor Tom Cruise is een grondige feelgood movie over de ondergang en wedergeboorte van een moreel ontwaakte sportmakelaar. Lijkt een promotiefilm voor een beter en eerlijk leven. Vijf Oscarnominaties waarvan die voor Cuba Gooding Jr. werd verzilverd.

Jerry Maguire(Cameron Crowe, 1996)RTL 8, 20.30-23.10u.

Vehikel voor Tom Cruise is een grondige feelgood movie over de ondergang en wedergeboorte van een moreel ontwaakte sportmakelaar. Lijkt een promotiefilm voor een beter en eerlijk leven. Vijf Oscarnominaties waarvan die voor Cuba Gooding Jr. werd verzilverd.