Super Obama World

Super Obama World In dit computerspel speelt niet de dikke Italiaanse loodgieter Super Mario de hoofdrol, maar Super Obama. Hij neemt het op tegen varkens en pitbulls met lippenstift, hockey moms, Russische soldaten, geldzuchtige directeuren van oliebedrijven en tot slot de grote baas, Sarah Palin zelf (zie foto). Speel deze hilarische parodie op het klassieke spel: superobamaworld.com
Super Obama World In dit computerspel speelt niet de dikke Italiaanse loodgieter Super Mario de hoofdrol, maar Super Obama. Hij neemt het op tegen varkens en pitbulls met lippenstift, hockey moms, Russische soldaten, geldzuchtige directeuren van oliebedrijven en tot slot de grote baas, Sarah Palin zelf (zie foto). Speel deze hilarische parodie op het klassieke spel: superobamaworld.com

In dit computerspel speelt niet de dikke Italiaanse loodgieter Super Mario de hoofdrol, maar Super Obama. Hij neemt het op tegen varkens en pitbulls met lippenstift, hockey moms, Russische soldaten, geldzuchtige directeuren van oliebedrijven en tot slot de grote baas, Sarah Palin zelf (zie foto).

Speel deze hilarische parodie op het klassieke spel: superobamaworld.com